Арда приема Етър Велико Търново в мач от от 12-ия кръг

...
Арда приема Етър Велико Търново в мач от от 12-ия кръг
Коментари Харесай

Арда ще опита да продължи възхода си срещу разклатения Етър

Арда приема Етър Велико Търново в мач от от 12-ия кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 15:15 часа и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата. 

Домакините записаха четири следващи победи и се изкачиха до пето място във краткотрайното класиране с 19 точки, като имат и два мача по-малко. При нов триумф тимът на Александър Тунчев ще изпревари ЦСКА най-малко за 24 часа. 

В същото време гостите се намират в сериозна рецесия и заема последно място с 4 точки. " Болярите " освободиха треньора си Емануел Луканов през вчерашния ден, а през днешния ден отборът ще бъде воден от Марин Стефанов. Очаква се през идната седмица управлението на клуба да вземе решение кой ще е новият ментор. 

Арда играе доста мощно в офанзива в последните 4 мача, в които вкара цели 12 гола. Александър Тунчев е изправен пред сериозна алтернатива в тези мачове - кого всред Преслав Боруков и Тонислав Йорданов да избере за върха на офанзивата. И двамата нападатели се намират в страхотна форма, а същото важи и за Абубакар Тунгара. 

Етър ще бъде без Валери Христов. Защитникът получи червен картон при загубата с 0:2 от Пирин в предишния кръг и е осъден за една среща. 

Главен арбитър на мача е Венцислав Митрев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР